Mitt foto
Jag heter Erika, är 30plus och har väl eg inte så mkt att tillägga. Den här bloggen skildrar mina känslor och tankar. Bara för att jag tycker ngt eller "säger" ngt så behöver det inte nödvändigtvis vara så som ni ser det.

juli 24, 2010

seriös förföljelsemani!!?

Nu ringde "hon" till MIN mobil för att få tag i honom!

SERIÖST!!! Du ger FAN i mig och mitt liv!

Ska jag behöva fixa besöksförbud o hela skiten mot dig??!

värsta stalker!

9 kommentarer:

MomPop sa...

TA BORT ALLT DU SKRIVIT OM TOBBE MIG Å OSS Å ALLA BILDER NU!!! ANNARS KAN VI ANMÄLA DIG FÖR FÖRTAL, BAKTAL Å LÖGNER! DU HAR FÖRSTÖRT VÅRT LIV SÅ EXTREMT MYCKET! SLUTA NU!

MomPop sa...

DU som är stalker som är BITTER HÄMNDLYSTEN LÖGNERSKA AVUNDSJUK SVARTSJUK ELAK osv...! vi har varit ett par i 1 år nu vet du vill förstöra för oss men SLUTA LJUG NU!

Anonym sa...

Vem då, tobbes nya eller?
Kontrollmani isåfall!!

Erika sa...

Shiiiit.... OMFG säger jag bara....

I REST MY CASE!

Förstår ni nu? Alla ni som läser??!

Erika sa...

Aonym: exakt....

LINDA sa...

Till Tobbes flickvän: BACK OFF. ACCEPTERA att din pojkvän blivit pappa till ett litet barn.
Låt honom och barnet försöka få en sån fungerande relation som det nu är möjligt, i denna situationen.
Oavsett hur förbannad eller kanske ledsen(?) du blir över att han har barn med någon annan än dig, så ÄR fallet så.
Bråkar du och försöker sätta käppar i hjulet för den här nya relationen, så är det faktiskt BARNET du skadar. Inte Erika, vilket jag tror är din önskan.

Så lägg ditt satans barnsliga agg emot Erika bakom dig, sluta vara självisk, och se den här lille bebisen istället.
Jag SKITER i vem av er Tobias nu ljuger för, OM han nu ljuger om saker. Det som är VÄSENTLIGT i allt detta är Anton.
Du och Erika behöver fan inte älska varandra, ni behöver inte ens tycka OM varandra, men såhär ska det fan i mig INTE vara.
Och du behöver inte ÄLSKA Anton, men du ska fan i mig ACCEPTERA honom.

Tack för ordet.

Ps. Erika: Jag ÄLSKAR dig.

Erika sa...

*kramas på Linda gumman*
Jag älskar dig med!

LP sa...

Till MomPop:

Jag håller helt med föregående talare, det här handlar inte om Erika, inte om Tobbe, och definitivt inte om dig... Det handlar om Anton, och att utsätta ett litet barn för den här cirkusen är tamejfan inte okej! Låt Anton få en fungerande relation till sin pappa, och inse att Anton är den viktigaste personen i sin pappas liv. Det är så det SKA vara när man får barn. Allt annat hamnar på andra plats, och det får du som vuxen människa acceptera och lära dig hantera.

Om ni nu har varit ihop ett år, så är det ju lätt att lägga ihop plus och minus, och inse att Tobbe förmodligen har varit och doppat på fel ställe vid fel tidpunkt... Det är något som NI får hantera, diskutera och bråka om, inget som Anton ska straffas för. Om du nu inte kan leva med det, så lämna Tobbe och leta efter en annan livskamrat...

Och om det nu är så att du inte tror att Tobbe är pappa till Anton, så är det ju inte särskilt svårt att få svar på den frågan: Ett litet DNA-test, så får alla svart på vitt vad som stämmer och inte stämmer... Det är faktiskt inte svårare än så...

Lycka till med din stämningsansökan om lögner och förtal, men mitt råd till dig är att vänta tills du har ett testresultat.

LP sa...

MomPop
Lite allmänt angående otrohet också.

Det fascinerar mig att så många bestämmer sig för att skylla allt på den partnern har varit otrogen med.

Det är min partner som har en skyldighet att vårda vårt förhållande och hålla sig inom de ramar vi kommit överens om. Det är honom jag lever med, det är han som lovat mig trohet... Om han bestämmer sig för att hoppa över skaklarna är det för fan inte tjejens skyldighet att skicka hem honom till rätt säng (om hon ens har en aning om att han befinner sig i fel säng)

Så på det planet anser jag faktiskt att din ilska är riktad mot fel person. Erika har inga skyldigheter gentemot dig, har aldrig haft, och kommer aldrig att ha. Det har däremot Tobbe som du är ihop med. Hur kan det då komma sig att det är Erika du är arg på?