Mitt foto
Jag heter Erika, är 30plus och har väl eg inte så mkt att tillägga. Den här bloggen skildrar mina känslor och tankar. Bara för att jag tycker ngt eller "säger" ngt så behöver det inte nödvändigtvis vara så som ni ser det.

april 28, 2010

Kaosartat

Minst sagt Kaosartat i mitt datarum... Det är överfyllt med kartonger snart! :P har snart packat ihop det mesta småplocket som jag har i lägenheten.

Tyvärr så är porslin INTE inräknat i det. Men det ska jag ta itu med imorgon tror jag.

Jag bävar inför det faktum att jag måste ta itu med mina garderober snart. xD
Finns SÅ mkt skräp inne i dom som måste rensas bort!

Tror att det är fördelen med att flytta... man får RENSA! MKT Välbehövligt sisådär var 3:e år. ;) Inte för att jag har tänkt flytta inom 3 år igen, men jag får helt enkelt vara mer nogrann med vad jag ska spara i fortsättningen.

En bild på mitt kaos kommer imorgon! Om ni nu har lust att se hur bedrövligt jag har det här hemma! haha. :)

På måndag är det dags för Barnmorskan igen! Ska bli kul att se hur magen växer. Det är alltid lika spännande av ngn anledning! :)
Det är även dags för första Föräldragrupps mötet på måndag. Det ska bli mkt intressant! Det känns skönt att en kompis till mig ska börja i samma grupp. Då slipper jag känna mig så fruktansvärt ensam! Det känns som att det är värt mkt just nu.

Nu är det dags för sängen. Försöka kurera min förkylning. Jag har som vanligt fått en rosslande irriterande hosta. Kände mig dock bättre tidigare idag, så förhoppningsvis är det på väg åt rätt håll!

BTW, ngn som känner sig manad att vara flytthjälp första Juni däromkring?
Kommer behöva all hjälp jag kan få, då jag tyvärr inte bör kuta upp o ner för trapporna. :(
Tacksam för det minsta om jag säger så.

Puss o kram på er

Inga kommentarer: