Mitt foto
Jag heter Erika, är 30plus och har väl eg inte så mkt att tillägga. Den här bloggen skildrar mina känslor och tankar. Bara för att jag tycker ngt eller "säger" ngt så behöver det inte nödvändigtvis vara så som ni ser det.

maj 01, 2010

Lite update då...

Jag har haft fullt upp i veckan, trots att jag eg borde ha försökt ligga o vila så mkt som möjligt.
Förkylningen jag drog på mig förra veckan har väl inte direkt förbättrats tyvärr.
Så jag bör väl kanske ägna mig åt mer vila och mindre packande. Men det vore ju så skönt att bli klar med allt!

Det har blivit två rundor till Västerås. En snabb runda med Marie och sedan en heldag med Hanna och lille Joel. Jag har köpt på mig mkt barnsaker så nu börjar det närma sig slutet på "viktiga saker att inhandla innan bäbis kommer".
Barnsängen står hemma hos Kai, så jag ska gå upp dit och ta mig en titt på den veckan som kommer tänkte jag. Det som jag har tankarna fokuserade på som nästa inköp är en mjuklift till barnvagnen så jag slipper bära med mig ligg insatsen uppför trapporna varje gång jag ska upp.


Just ja, för er som inte har förstått det så har jag nu hittat en lägenhet. Det blir en hyresrätt upp i Kolarbyn. Dom kommer tapetsera om alla rum, utom mitt sovrum (det var redan så pass fint där inne), samt att dom kommer lägga nytt golv där det är slitet. I köket kommer dom även måla om där det behövs, sätta in en diskmaskin och byta ut en av dom små bänkskivorna eftersom det var ett litet hack i den.

Toaletten är STOR och dom kommer att sätta in ett badkar. YÄY!!! Jag kommer även att köpa en tvättmaskin som kommer att få plats utan att det blir det minsta trångt!


Nåja, nu blir det lite mer TV. Jag är inte piggast i världen, så det ska bli skönt med en slappar dag! Jag tänkte tom försöka att INTE packa ngt idag. Det tar på fogarna o släpa. Snart kommer jag väl behöva hjälp att flytta runt kartongerna dessutom. ^^

Hoppas att alla har en trevlig helg!

Snart är det måndag o dags för besök hos barnmorskan OCH föräldragrupp! YÄY! :)

Inga kommentarer: