Mitt foto
Jag heter Erika, är 30plus och har väl eg inte så mkt att tillägga. Den här bloggen skildrar mina känslor och tankar. Bara för att jag tycker ngt eller "säger" ngt så behöver det inte nödvändigtvis vara så som ni ser det.

augusti 19, 2010

Bekräftelse av Faderskap

Fick hem pappren från familjerätten idag!

Dom vi skrev under i April!!! Äntligen!

Nu slipper d bli nå mer strul. Då behöver jag bara vifta med pappren!

GÖTT!!!!


:P

9 kommentarer:

mompop sa...

jag vet nu att han ljugit för mig hela denna tiden, har bara varit för blind och dum för att se alla tecken och signaler. jag ber om ursäkt till dig att jag anklagat dig för att ljuga, förlåt.

men jag tror du förstår mig också att jag så gärna ville tro och lita på honom. men nu vet jag. tyvärr. jag vågade och ville bara inte tro att han kunde va så eller göra så emot mig. thats all.

det är inte dig eller anton jag va arg på även fast du varit med min pojkvän, det är honom jag är såklart mest arg och besviken på självklart. jag ska aldrig mer höra av mig mer hoppas det går bra för er. / maria

Erika sa...

Inte för att vara sådan. Men hade han varit ärlig om att han hade haft flickvän så hade jag inte tagit i honom med tång.
Nu var inte det fallet, snarare tvärtom. Han sa att han ville bli tillsammans med mig IGEN....

maria sa...

ok... :( *suck* är bortom trött å less på alla tomma ord och lögner, alla ord som inte stämmer med handlingarna. jag vägrar va dum naiv patetisk eller lättlurad mer.

mitt hjärta orkar inte nåt mer alls. allt jag befarat har visat sig va sant tyvärr, jag mår skit nu. men jag hoppas må bättre snart.

är bara det att allt jag planerat för och hoppats på och önskat nu har krossats helt. får tänka om helt nu med allt i mitt liv, allting.

man vill ju inte misstro folk, man vill tro gott om dem så länge man kan liksom. man vill ju tro att dem som säger att dem älskar en, också gör det på riktigt och visar det i handling.

men jag kan inte lita på honom alls, och det är inte konstigt heller så. detta har varit ett helvete och en mardröm, som jag nu tagit mig ur äntligen.

jag kommer ha svårt att bli kär älska eller lita på nån igen på länge dock men kanske i framtiden hoppas jag.

lycka till med allt, anton speciellt och med att hitta mr right! (om det nu finns nån sån)

/maria

Anonym sa...

Case Closed... I hope.

Erika sa...

Zwirre: ja jag hoppas det. *kram*

jag TROR det faktiskt...

mompop sa...

ja det är över nu för tobbe. han kommer aldrig se mig mer igen.

Joelo_89 sa...

Sköönt.....

Erika sa...

Mompop: du skall se att du hittar din Mr Right så småningom du också...

mompop sa...

mmm lättnad men ändå sorg å smärta. älskade verkligen tobbe tyvärr :( ja detsamma erika.