Mitt foto
Jag heter Erika, är 30plus och har väl eg inte så mkt att tillägga. Den här bloggen skildrar mina känslor och tankar. Bara för att jag tycker ngt eller "säger" ngt så behöver det inte nödvändigtvis vara så som ni ser det.

september 27, 2010

Jag blir helt snurrig i skallen...

Känns som dubbla budskap åter igen.... Blir helt snurrig i skallen.

Jag förstår inte vad som händer!?

OMFG säger jag bara! ^^

11 kommentarer:

Erika sa...

vad?

mompop sa...

vem? varför snurrig? va för dubbla budskap nu då?

Erika sa...

Det återstår att se.

mompop sa...

vad? han säger han ska va helt öppen å ärlig emot mej å alla hädanefter, hoppas det.

hoppas han gör allt som han skrivit å sagt till mej nu speciellt senaste veckan å månaden.

suck

Erika sa...

jag tänker inte skriva här vad han har sagt till oss här uppe....

mompop sa...

ok suck maila mig då tack jag behöver måste å har rätt å veta. snälla.

mompop sa...

suck hoppas bara han inte fortsätter fortfarande å ljuga å säga olika till alla... hoppas innerligt det. han säger han ska va öppen å ärlig, han säger han vill inte ljuga mer för nån.

men frågan e om han klarar av att sluta dock snarare, hoppas han kommer kunna klara det. med proffs hjälp han säger att han varit hos två gånger, hoppas det är sant å att han ska dit igen på fler besök. hoppas dem hjälper honom bryta mönstret av lögner med tiden.

bryr mej om honom är orolig. sen livrädd för att bli sårad igen, så svårt att tro eller lita på hans ord nu tyvärr. hoppas han säger samma till oss alla bara, vilket jag e rädd att han inte gjort eller gör dock.

han säger å skriver sen en månad speciellt att han bara vill va med mej, bli ihop igen, flytta hit å satsa allt på mej å oss. vi får väl se då... om det inte bara är ord, hoppas det blir gärningar med sen.

bra att han tar sitt ansvar iaf nu som pappa å försöker det, jättebra är ju hans skyldighet emot sin son å dej. vill bara han ska inse hur illa han gjort mej å alla andra med sina lögner.

tror han mår skit nu men får se med tiden om han gör allt han sagt å skrivit. å att han kommer visa det öppet för alla. suck. jag hatar att jag älskar honom så förbannat fortfarande trots allt. love hurts.

hoppas han inte kommer göra dej, hans familj eller mej besviken igen dock. mitt hjärta orkar inte en grej till tror jag inte nu. det gör så ont. men han måste stå för va han säger, gör å vill nu, inga fler ursäkter, bortförklaringar eller lögner.

Erika sa...

fast förstår inte hur han ska kunna göra dig besviken mer. Han sa att han talat om för dig att han inte vill ha kontakt med dig mer... Inatt....

MomPop sa...

förstår inte jag heller faktiskt..han har gjort mej besviken så många gånger. jag älskade verkligen honom suck. mmm förvirrad också så mycket dubbla budskap och lögner.

nu senast det han skrev om mej på fb loggen. vilket fick mig att må så dåligt såklart. när hans sms och ord i tele senaste veckan å månaden vart raka motsatsen.

men jag undrar, varför tror du nu helt plötsligt på hans ord, du har ju sagt att du inte litar alls på va han säger längre? hur kommer det sig nu då att du tror på hans ord?
vi vet ju nu att han ljugit om massor för oss... hoppas han får hjälp han behöver att sluta med lögnerna. så han inte sårar igen.

det på fb loggen gjorde såklart skitont som en kniv i hjärtat, när han senaste månaden spec velat ha tillbaka mej. stämmer ju inte nånstans, hans ord med handlingar. att han sagt totalt vitt skilda saker till mej och er. suck...

Erika sa...

Jag har inte sagt att jag tror på det. Jag skriver bara vad han säger till mig.

MomPop sa...

okej då missförstod jag dig förlåt.